چاي سبز را بشناسيد!

۲۰ بازديد

چاي سبز حاوي انواع مواد معدني و آنتي اكسيدان هاست كه مانع بيماري هاي آلزايمر و گوارش و اعصاب مي شود.

چاي سبز حاوي انواع مواد معدني و آنتي اكسيدان هاست كه مانع بيماري هاي آلزايمر و گوارش و اعصاب مي شود.

افراد اغلب چاي سبز را براي لاغري و بيماري هاي گوارشي استفاده ميكنند و جالب است بدانيد كه با اينكه طعم مطلوبي ندارد ولي باز هم افراد تمايل زيادي براي مصرف اين چايي دارند.

اين چايي براي ورزشكاراني ك ميخواهند وزن خود را كاهش بدهند توصيه مي شود و كه براي مصرف روزانه استفاده شودو با مصرف يك فنجان چاي سبز شاهد مسدود سازي سلول هاي چربي باشيد.

امروز چين بزرگ‌ترين توليدكننده چاي سبز در جهان است.

چاي سبز ماده‌اي است كه حداقل فرآوري روي آن انجام‌شده است و به همين دليل برگ‌هاي خشك‌شده، مانند هر ماده آلي ديگري در معرض تجزيه آنزيمي قرار دارند. به‌عنوان نمونه، برگ‌هاي چاي سبز حتي پس از توليد هم مي‌توانند با اكسيژن هوا تركيب شود كه در نهايت موجب تلخ شدن و خراب شدن چاي مي‌شود. چاي سبز بيش از هر نوع چاي ديگري مستعد اين نوع واكنش‌هاست، بنابراين بهتر است به درستي نگه‌داري شود. بهترين روش براي نگه‌داري از چاي سبز، ريختن آن در ظرفي مات و تاريك و قرار دادن آن در محيطي سرد و خشك است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.