نعناع فلفلي، حاصل تلاقي گونه هاي نعناع آبي و نعناع معمولي و از گياهانِ بومي شمال آفريقا و مديترانه است. اين گياه، سال ۱۷۲۱ ميلادي، در ليست رسمي دارويي انگلستان گونه ي مستقلي ثبت شد نعناع فلفلي سرشار از «منتول» است و باعث مي شود تا دهانتان به مدت طولاني تازه و خوشبو بماند.
گياه نعناع فلفلي ضداسپاسم گوارشي، ضدنفخ، مسكن، ضدعفوني كننده، عرق آور، خلط آور، ضدسرفه، ضدخارش، آرامبخش، خنك كننده پوستي، گرمكننده بدن و رقيق كننده خون است. .استنشاق بوي نعناع فلفلي، براي رفع سرماخوردگي و عفونتهاي گلو بسيار مفيد است .
برخي از خواص چاي سبز و دمنوش نعناع فلفلي:
كاهش دهنده حجم معده
افزايش سوخت و ساز بدن
بهبود دهنده ي عملكرد دستگاه گوارش
هبود دهنده ي عملكرد كبد
التيام بخش سردرد و ميگرن
سلامت دهان و دندان
مؤثر در لاغري به علت كاهش اشتها
مؤثر در كاهش جوش و رفع آكنه هورموني مي باشد.
مناسب براي درد هاي قبل و يا حين قائدگي
مناسب براي اسپاسم عصبي روده ، كوليت روده ، روده تحريك پذير